Promosi Terbaik Vivo di Double 12.. Jangan Lepaskan Peluang Menarik Ini..!


Peluang terbaik daripada Vivo lagi untuk anda. Jika bermula daripada 23 November 2018 baru-baru ini berlangsung Karnival Musim Krismas, kini stu lagi peluang untuk anda mendapatkan telefon pintar terpilih daripada Vivo bakal muncul lagi.

Kali ini promosi hanya terhad bersempena dengan ‘Double 12’, iaitu pada 12 Disember 2018. Anda mampu miliki Vivo X21, telefon pintar yang didatangkan dengan Teknologi Pengimbasan Cap Jari Pada Paparan Hanya dengan harga RM1,599. Sementara itu, Vivo Y85 akan dijual pada harga hanya RM699 manakala Vivo Y71i boleh didapati pada harga RM499 sahaja.

Anda boleh dapatkannya di semua Kedai Konsep vivo, peniaga sah dan rakan kerjasama dan secara dalam talian di Lazada, Shopee, 11 street, Lmall and e-store rasmi Vivo, Vivo Store (http://www.vivostore.com.my).

Harga Asal

Harga Sekarang

Vivo X21

RM2,299

RM1,599

Vivo Y85

RM   899 

RM   699

Vivo Y71i

RM   559

RM   499

 

Vivo X21

Vivo X21 dilengkapi dengan Teknologi Pengimbasan Cap Jari Pada Paparan yang memberikan anda cara yang lebih mudah untuk membuka kunci telefon anda. Kamera hadapan dan belakang X21 adalah kedua-duanya 12MP sensor pixel (24 juta unit fotografi), dan setiap kawasan fotografi pixel adalah sebesar 1.28μm, yang meningkatkan kejelasan gambar yag diambil.

Vivo X21 dilengkapi kamera belakang sekunder 5MP. Di samping itu, teknologi fokus yang cepat pada kameranya mampu menangkap semua detik anda dengan pantas. HDI AI bijak mengesan intensiti cahaya ambien. Walaupun dalam keadaan gelap atau latar cahaya (backlight), anda boleh yakini bahawa setiap foto anda adalah yang terbaik.

Vivo Y85

Foto menakjubkan adalah hanya dengan satu klik dengan vivo Y85. Ia mempunyai kamera belakang utama 13MP yang sangat jelas, dan kamera belakang sekunder 2MP yang mampu menangkap maklumat “depth-of-field”. Ini membuatkan hasil ‘tembakan’ kamera telefon ini menghasilkan bokeh setaraf DSLR. AI Face Beauty yang baru pula mampu mengesan jantina, umur, nada kulit, tekstur kulit dan persekitaran pencahayaan.

Untuk informasi lanjut, anda boleh lawati Vivo Malaysia on Facebook, Instagram, Twitter and Youtube.

Sementara itu anda boleh layan video ini:

#vivoMalaysia #vivoMY #AICamera #PerfectShot #HollyJollyWithvivo #Y85 #X21 #Y71i


TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen anda
Sila masukkan nama anda disini