Dapatkan Vivo V11i dengan harga RM1,099 dan Vivo Y81i pada harga RM499

Musim Karnival Krismas Vivo telah pun berlangsung bermula dari 23 November 2018 yang lalu. Anda boleh mendapatkan telefon pintar berkamera AI hanya pada harga RM1,099. Selain daripada itu, anda juga boleh memiliki telefon pintar berpaparan FullView™ (FullView™ Display smartphone) hanya pada harga RMRM499.

Promosi ini boleh didapati di semua Kedai Konsep vivo, peniaga sah dan rakan kerjasama dan secara dalam talian di Lazada, Shopee, 11 street, Lmall and Vivo official e-store, Vivo Store (http://www.vivostore.com.my).

Vivo V11i mempunyai gabungan kamera belakang 16MP + 5MP yang unggul. Kedua-duanya dikawal oleh algoritma AI yang kuat, dengan keupayaan untuk menghasilkan kesan artistik  bokeh dengan mudah. V11i dilengkapi dengan mod AI Backlit, mod cahaya AI Rendah, Pengenalan Pemandangan (Scene Recognition) AI dan Bingkai Potret AI yang memberikan anda cara yang lebih mudah untuk mengambil gambar pada setiap saat.

Ia dilengkapi dengan RAM 4GB & 128GB ROM yang menyediakan storan yang lebih besar sementara teknologi Fast Charging membantu mengembalikan semula kuasa bateri dengan cepat. Telefon kini dilengkapi dengan Starry Night, Nebula dan Fairy Pink.

Sementara itu, Vivo Y81i membawakan anda skrin yang lebih besar dan pemandangan yang lebih baik apabila skrinnya memberikan 15.5% lebih banyak ruang tontonan daripada telefon 16: 9 yang biasa. Nisbah screen-to-body sebanyak 87.9% direalisasikan dengan pengurangan top bezel berbanding dengan Paparan FullView ™ generasi terdahulu.

Y81i memiliki kamera belakang berdefinisi tinggi 13MP manakala AI Face Beauty mampu mengesan jantina, umur, tona kulit, tekstur kulit dan juga keadaan pencahayaan di sekeliling anda. Sementara itu kesan peningkatan kecantikan (beauty effects) yang disesuaikan semuanya dikhaskan untuk menekankan kecantikan yang unik dan semula jadi anda. Selain itu, Y81i juga menyediakan teknologi Face Access kepada anda. Ini membolehkan anda membuka kunci telefon anda lebih mudah.

#vivoMalaysia #vivoMY #V11 #V11i #HaloFullViewDisplay #AICamera #PerfectShot #HollyJollyWithvivo #Y81i

LIKE dan FOLLOW Ohsempoi untuk update terkini di FacebookTwitter serta Telegram.

Baca juga  Sony Memperkenalkan PlayStation Classic Dengan 20 Permainan Pramuat Berharga RM429

TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen anda
Sila masukkan nama anda disini