Beli CUCKOO menang kondo bukan mitos


Beli rumah dapat hadiah penghawa dingin, itu perkara biasa. Beli rumah dapat hadiah TV atau mesin basuh pun bukan lah luar biasa. Beli rumah dapat hadiah penapis air, juga perkara biasa di dengar. Tapi beli penapis air, dapat hadiah kondo adalah luar biasa. Itu yang berlaku dalam kempen Ulang Tahun CUCKOO, peraduan Beli CUCKOO Menang Kondo.

Baru-baru ini telah diadakan satu majlis khas bagi menyampaikan hadiah kepada semua pemenang bertuah. Pemenang-pemenang yang diraikan telah menerima hadiah berupa dua buah rumah kondominium EXSIM D’Terra, 12 unit kereta proton saga serta wang tunai bernilai RM1,000.

Para pemenang ini telah dipilih secara rawak melalui sistem cabutan berkomputer automatik. Maksudnya setiap pelanggan CUCKOO berpeluang memenangi hadiah yang ditawarkan.

Tahniah kepada semua pelanggan CUCKOO yang bertuah. Lihat apa reaksi mereka setelah diumumkan sebagai pemenang bertuah dalam video di bawah.

Anda yang terlepas menyertai peraduan ini, jangan risau kerana peluang kedua masih terbuka untuk anda sertai dan menjadi antara yang bertuah seperti mereka.

CUCKOO berbesar hati melancarkan peraduan Beli CUCKOO Menang Kondo untuk fasa 2 bermula 1 Oktober sehingga 31 Disember 2023 dengan hadiah yang lebih besar dan pastinya peluang untuk memenangi hadiah juga adalah lebih besar.

Nilai hadiah terkumpul untuk fasa kedua adalah sebanyak RM3,000,000 termasuk 3 biji kereta proton saga, 3 biji kereta Tesla Model 3 dan 3 buah rumah Kondominium EXSIM D’Terra. Selain itu, hadiah wang tunai kepada pelanggan sedia ada juga turut meningkat iaitu sebanyak RM1,500 untuk 90 pemenang bertuah.

Untuk mengambil bahagian dalam peraduan ini, anda hanya perlu membeli dan memasang produk CUCKOO di kediaman anda bagi mendapat penyertaan secara automatik dan berpeluang untuk memenangi hadiah yang ditawarkan.

Menurut pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif CUCKOO International, Hoe Kian Choon atau KC Hoe, berkata usaha syarikat dalam mencipta kediaman yang lebih sihat bukan sekadar menyediakan produk dan servis yang berinovatif, tetapi juga sentiasa berusaha untuk mendorong rakyat Malaysia menerapkan kesihatan ke dalam kediaman.

Jadi, jangan tunggu sehingga anda menyesal. Inilah masa yang sesuai untuk anda menyediakan produk CUCKOO di rumah. Beli CUCKOO sekarang!

Maklumat lanjut boleh layari https://www.cuckoo.com.my/9th-anniversary-contest


TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen anda
Sila masukkan nama anda disini