Kenapanya Orang Kampung Lesu nampak macam Zombie?


Eh.. kenapanya orang kampung nampak lesu? dah hampir nampak macam zombie!! Mungkin dari krisis bekalan daging?

Pelik kalau sebab krisis bekalan daging punca semua orang jadi lesu.

Nasib baiklah Ayu dapatkan hint daripada Nur, Dato’ Sri Siti Nurhaliza dan Lee Minho pun, Ayu dah boleh tahu punca sebenarnya!.

Kalau korang nak tahu macam mana Ayu dan Nur selamatkan Kampung Lesu? Jom tonton video ni!

Mesej yang cuba disampaikan melalui film raya tersebut adalah pentingnya tinggal dalam persekitaran yang sihat. Siapa jer yang tak nak sihat kan. Semua nak sihat lebih-lebih lagi menjelang hari raya yang akan menjelma nanti. Kerana itu Lori S.I.H.A.T. CUCKOO diaktifkan di kawasan Lembah Klang dan Johor yang beraliran trafik tinggi, termasuk diatas jalan raya, pusat beli-belah dan bazar Ramadan bermula 10 – 22 April 2023 untuk mendekati masyarakat setempat dan menyedarkan orang ramai tentang pentingnya persekitaran kehidupan yang sihat sambil memperkenalkan produk CUCKOO yang dapat membantu meningkatkan kesihatan semua orang.

Pasti meriah dan riuh rendah tour nanti dengan penampilan orang lesu berkeliaran sekitar tapak Lori S.I.H.A.T. CUCKOO untuk sama-sama memeriahkan program yang telah dirancang. Pelbagai aktiviti dan hadiah juga turut disediakan kepada pengunjung sepanjang tour diadakan.

Antara aktiviti yang diadakan adalah seperti photo contest, mobile show unit, persembahan flash mob dan lain-lain lagi. Bagi sesiapa yang singgah di Lori S.I.H.A.T CUCKOO, korang juga boleh mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti yang disediakan untuk menebus hadiah percuma dan berpeluang memenangi hadiah bernilai sehingga RM4,000 termasuk sebuah Penapis Udara CUCKOO K Model!

Hanya ikut Langkah mudah berikut :
Langkah 1: Ambil Gambar 
Langkah 2: Muatnaik ke Facebook, tag @CUCKOOInternational dan gunakan hashtag #LawanLesuDenganCUCKOO

Korang check out jer jadual bawah ni..

Klang Valley
NoTarikhLokasi
117 April 2023Bazaar Bandar Tasik Permaisuri
218 April 2023Bazaar SACC Shah Alam
319 April 2023Bazaar Jalan Reko
421 April 2023Bazaar Stadium Shah Alam

Promosi Untuk Lawan Lesu

Sepanjang Tour tersebut, korang boleh dapatkan pelbagai info tentang produk CUCKOO yang boleh membantu meningkatkan tahap kesihatan dan menyediakan persekitaran kehidupan yang sihat seperti penapis air, penapis udara dan tilam. Promosi Untuk Melawan Lesu ini turut menawarkan produk CUCKOO serendah RM55 sebulan (Mengikut terma dan syarat). Kalau nak lawan lesu, kena lah ada CUCKOO. Untuk maklumat lanjut layari


TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen anda
Sila masukkan nama anda disini